Syrinx-white4

OurDomain Rotterdam Blaak

Veel aandacht voor het moderne woonconcept en mooie verhalen in onder andere De Telegraaf, Het Parool, AD Rotterdams Dagblad en de vastgoedpers.

OurDomain Rotterdam Blaak biedt maar liefst 612 woningen voor studenten, young professionals, jonge stellen en singles in het hart van Rotterdam. De studio’s en appartementen zijn ontworpen rondom de nieuwe lifestyle van de doelgroepen die veelal een één- of tweepersoonshuishouden vormen. Een eigen woning met alle privacy die daarbij hoort, terwijl je onderdeel bent van een community. Met toegang tot een uitgebreid pakket aan services en faciliteiten zoals gemeenschappelijke werk- en studieruimtes, een rooftop gym, een skylounge en een 600 m2 groot dakterras met panorama over de skyline van Rotterdam.

Syrinx is al vanaf de start betrokken bij de diverse OurDomain projecten, waaronder OurDomain Amsterdam South-East, OurDomain Amsterdam Diemen, OurDomain Utrecht Merwede en dus ook OurDomain Rotterdam Blaak. Vanaf het tekenen van de samenwerkingsovereenkomst tot de start verhuur en de oplevering van de appartementen: Syrinx was erbij en verantwoordelijk voor de publiciteit rondom ieder persmoment. Altijd in de vorm van een persbericht en soms in de vorm van een persmoment, zoals bij de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst op de PROVADA met Blauwhoed en de Gemeente Amsterdam en bij de start bouw van OurDomain Rotterdam Blaak. Dit leidde tot veel aandacht voor het moderne woonconcept en mooie verhalen in onder andere De Telegraaf, Het Parool, AD Rotterdams Dagblad en de vastgoedpers. 

Voor Rotterdam OurDomain Blaak organiseerden we ook het officiële openingsevenement. Onder het thema ‘Celebrating the future of urban living’ werden 150 gasten uitgenodigd om het succes van het project te vieren. Met stadsdichter Derek Otte en een prachtig verhaal over de historie van de plek door architect Charlotte ten Dijke.