Menu
Syrinx PR
Gebouw- en gebiedsmarketing

Dag van de Bouw

Op zaterdag 2 juni 2018 werd voor de 13e keer de Dag van de Bouw georganiseerd. Net als 130 andere projecten stonden de deuren van WTC Utrecht wagenwijd open voor het publiek. En met succes, meer dan 600 bezoekers namen een kijkje in het gloe...

Meer dan 600 bezoekers in WTC Utrecht tijdens Dag van de Bouw

Op zaterdag 2 juni 2018 werd voor de 13e keer de Dag van de Bouw georganiseerd. Net als 130 andere projecten stonden de deuren van WTC Utrecht wagenwijd open voor het publiek. En met succes, meer dan 600 bezoekers namen een kijkje in het gloednieuwe kantoorgebouw.

Op de meest centrale locatie van Nederland is onlangs de bouw van het nieuwe WTC Utrecht afgerond. Een modern en duurzaam kantoorgebouw van 18 verdiepingen en bijna 30.000 m2 kantoorruimte. Binnenkort de thuisbasis van veelbelovende organisaties en ambitieuze ondernemers die hun intrek gaan nemen in dit kantoorgebouw.

Maar voordat het zover is, was het aan de Utrechters om dit luxe en stijlvolle gebouw te aanschouwen. Tussen 10.00 en 16.00 uur konden bezoekers onder het genot van een kop koffie en livemuziek genieten van de service en sfeervolle ambiance van WTC Utrecht. Voor de kleintjes was er een Lego bouwplaats mét winactie en het recent geopende METRO City Kitchen stond klaar met heerlijke hapjes. 

Ieder half uur konden bezoekers aansluiten bij een rondleiding op de 18e verdieping. Daar vertelde eigenaar CBRE Global Investors en architect MVSA Architects meer over de bouw, het ontwerp en de duurzame technologieën. In een timelapse film kon worden teruggekeken op de bouw. 

Syrinx verzorgde het concept, de organisatie en de communicatie rondom de Dag van de Bouw voor WTC Utrecht in opdracht van CBRE Global Investors.

Bekijk andere projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Syrinx PR