Menu
Syrinx PR
Property Marketing

Een stoer, modern kantoorgebouw

PortCity IV is het vierde en laatste gebouw in het project PortCity aan de Waalhaven Zuidzijde te Rotterdam. Een kantoorgebouw dat letterlijk met de voeten in het water staat. Een unieke kans voor maritieme en industriële bedrijven om een eff...

Portcity IV: een stoer, modern kantoorgebouw op een prominente locatie aan de Waalhaven Zuidzijde

PortCity IV is het vierde en laatste gebouw in het project PortCity aan de Waalhaven Zuidzijde te Rotterdam. Een kantoorgebouw dat letterlijk met de voeten in het water staat. Een unieke kans voor maritieme en industriële bedrijven om een efficiënt en modern kantoor in te richten, uitkijkend over het dynamische werkterrein. 

De Waalhaven is het best ontwikkelende maritiem servicecluster van Europa. Met spectaculaire panorama’s en zicht op de haven is dit een hoogwaardige vestigingslocatie in het hart van de havenbusiness. Kantoorruimtes zijn geheel naar wens in te richten en heel flexibel opgezet. PortCity IV bestaat uit ca. 7.622 m2 verhuurbaar vloeroppervlak verdeeld over acht verdiepingen die naar verwachting eind 2020 opgeleverd worden.

Syrinx heeft in opdracht van ontwikkelaar Van Omme & De Groot en in samenwerking met Reclamebureau 390 een geheel nieuwe website voor PortCity IV opgezet. Zo hebben we een simpele maar doeltreffende structuur opgezet, de content geschreven en beeldadvies gegeven. Daarnaast is de website SEO vriendelijk gemaakt. Een perfect visitekaartje voor het gebouw en een extra tool voor makelaars om potentiële kopers aan te trekken, te informeren en uiteindelijk te overtuigen. 

Bekijk de website van PortCity IV.

Bekijk andere projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Syrinx PR