Menu
Syrinx PR

Waarom gebiedsmarketing?

Kenmerkend aan gebiedsmarketing is de specifieke focus op het positioneren van een regio, stad, locatie of zelfs een object. Gebiedsmarketing met een uitgekiende strategie, is een waardevol instrument om onderscheidend vermogen te creëren waardoor succesvol geconcurreerd kan worden met andere locaties of objecten. Denk aan dichtbij gelegen steden, winkelgebieden en wooncomplexen. Syrinx helpt u aan een geschikte strategie waarmee uw gebiedsmarketingdoelen behaald zullen worden.

Voordelen gebiedsmarketing

Syrinx begrijpt als geen ander dat bij gebiedsmarketing meer komt kijken dan enkel een pakkende slogan, hippe logo of flitsende website. Enkel een integrale marketingblik volstaat. Als uitgangspunt nemen we de behoeften en doelstellingen van u en de belanghebbenden in beschouwing om zo tot een doordachte positionering te komen. Met een succesvol geformuleerde en uitgevoerde gebiedsmarketingstrategie trekt u meer bezoekers toe naar een bepaalde locatie, creëert u zowel betrokkenheid als draagvlak onder inwoners en trekt u bedrijven toe naar uw bedrijventerrein.

De strategie van Syrinx achter gebiedsmarketing

Gebiedsmarketing is complex. Het is noodzakelijk om aandacht te besteden aan diverse facetten zoals visie, positionering, branding, marktonderzoek, doelgroeponderzoek, burgerparticipatie, media en middelen. Wat wil en verwacht de doelgroep? Hoe positioneren de concurrenten zich? Dit is slechts een greep uit de vragen die beantwoord moeten worden bij het formuleren van een strategie voor succesvolle gebiedsmarketing.

Syrinx: de specialist in gebiedsmarketing

Uw locatie of gebouw neerzetten als een sterk en onderscheidend merk dat zorgt voor verbinding met uw doelgroep? Syrinx weet hoe het moet. Wij vertalen graag uw wensen en doelstellingen naar een geschikte gebiedsmarketingstrategie. Neem hiervoor contact met ons op!

Ook voor online & social media marketing, events en public relations bent u bij Syrinx welkom.

Neem contact met ons op

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Syrinx PR