Menu
Syrinx PR

HighBrook Investors koopt Le Mirage in Utrecht

HighBrook Investors, een private equity vastgoedinvesteerder, heeft kantoorgebouw ‘Le Mirage’ in Utrecht gekocht van Rockspring Property Investment Managers LLP (“Rockspring”), een onderneming van PATRIZIA. Een investeringsvolume wordt niet bekendgemaakt.

‘Le Mirage’ ligt bij het Europaplein aan de Vliegend Hertlaan 15-97 in Utrecht om de hoek van de Europalaan en Beneluxlaan. Het hoogwaardige, duurzame kantoorgebouw is een landmark in Utrecht. Verdeeld over 21 verdiepingen omvat het kantoor circa 18.500 m2 kantoorvloer en 325 parkeerplekken in de parkeergarage.

Laurien van Wieringen, Hoofd Asset Management Benelux van Rockspring: "Met een proactief asset management plan hebben we in korte tijd de bezettingsgraad in het kantoorgebouw verhoogd en waarde voor onze klanten toegevoegd. Hoewel ruim voor onze initiële planning, geloven wij dat dit het juiste moment is om het rendement te verzilveren, nu ook de gebruikersvraag in grote Nederlandse steden buiten Amsterdam sterke groei laten zien.”

Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten en Houthoff traden op als adviseurs van HighBrook Investors. Rockspring is in deze transactie geadviseerd door CBRE en KPMG en juridisch bijgestaan door Loyens & Loeff. Equity Estate adviseerde HighBrook in deze transactie en is tevens verantwoordelijk voor het Asset Management van ‘Le Mirage’.

Recente berichten

Verenigingen van Eigenaren vrijgesteld van vergunningsplicht Wet toezicht trustkantoren

Ministerie van Financiën en Ministerie van Veiligheid en Justitie geven vrijstellingsbesluit...

HighBrook Investors koopt Mainland Offices van DHG

HighBrook Investors, een Amerikaanse private equity vastgoedinvesteerder, heeft Mainland Offices ...

Change= lanceert oplossing voor oplopend tekort sociale huurwoningen voor jongeren in Amsterdam

Almere, 25 augustus 2015 – Change= is gestart met de uitrol van een uniek wooncon...

Kennismaken met Syrinx pr & communicatie? 

Syrinx PR