Menu
Syrinx PR

Persuitnodiging: Officiële heropening gerenoveerde Delftse Poort door Burgemeester Ahmed Aboutaleb op dinsdag 21 april

Op dinsdag 21 april om 08.25 uur opent Ahmed Aboutaleb, burgemeester van Rotterdam, de gerenoveerde multi-tenant kantoorlocatie Delftse Poort aan het Weena 505 in Rotterdam (direct naast het Centraal Station). Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Na een grootscheepse en ingrijpende renovatie is Delftse Poort voor het eerst sinds 25 jaar open voor iedereen: nieuwe huurders, flexwerkers en het publiek. Eigenaren CBRE Global Investors en KanAm Grund Kapitalanlagegesellschaft hebben ervoor gekozen het gebouw te ontwikkelen tot een netwerklocatie voor bedrijven, instellingen, ondernemers, flexwerkers en publiek. Delftse Poort biedt al deze partijen een full-service concept dat is gericht op hoogwaardige, flexibele en kostenefficiënte dienstverlening. Ondernemen in het gebouw betekent comfort, service en kwaliteit op het gebied van onder meer receptiediensten, horeca, catering & banqueting, schaalbare ICT-oplossingen, unieke Rotterdamse retail, een eigen gym en hoogwaardige duurzame faciliteiten. De eigenaren willen het gebouw, dat 25 jaar een gesloten bolwerk is geweest , nu ‘teruggeven’ aan de stad met openbare horeca, een voor iedereen toegankelijk vergadercentrum met moderne flexwerkplekken, een openbaar toegankelijke gym en het programmeren van activiteiten en events in het gebouw.

De persbijeenkomst volgt op het Ondernemersontbijt Rotterdam dat begint met de officiële opening door burgemeester Ahmed Aboutaleb om 08.25 uur. Na afsluiting van het ondernemersontbijt, om 09.30 uur, start een bijeenkomst speciaal voor de pers. Tijdens deze bijeenkomst komt u alles te weten over:

  • Het concept achter de renovatie van Delftse Poort;
  • De faciliteiten in Delftse Poort (zoals retail, openbare horeca, een modern vergadercentrum, een gym, hoogwaardige, flexibele kantoorvloeren en de mogelijkheden voor flexwerkers);
  • De feiten en cijfers en de langetermijnplannen voor Delftse Poort.

Aansluitend aan de bijeenkomst kunt u deelnemen aan een exclusieve rondleiding door Delftse Poort om u de nieuwe, vijf sterren faciliteiten te laten zien. Uiteraard is het mogelijk om na afloop een afspraak te maken voor een 1-op-1 interview met de eigenaar CBRE Global Investors.

Programma:

08.00 uur: Ontvangst Ondernemersontbijt Rotterdam

08.25 uur: Officiële opening Delftse Poort door burgemeester Ahmed Aboutaleb

08.30 uur: Podiumpresentatie door Ahmed Aboutaleb en interviews

09.30 uur: start persbijeenkomst

10.15 uur: rondleiding Delftse Poort

Meld u snel aan!

Benieuwd naar het vernieuwde Delftse Poort, de faciliteiten en de mogelijkheden op de lange termijn? Meldt u dan snel aan bij Ingrid Wallisch via Ingrid@Syrinxpr.nl of 06 20112058. Voor vragen over de persbijeenkomst en voor het maken van een afspraak. Voor een aanvullend 1-op-1 interview kunt u ook contact opnemen met Ingrid Wallisch.

Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u een routebeschrijving en informatie over de parkeermogelijkheden. We kijken er naar uit u te ontmoeten op dinsdag 21 april 2015 vanaf 08.00 uur in Delftse Poort, Weena 505 in Rotterdam (direct naast CS).

Recente berichten

Gebiedsmarketing voor Gemeente Vianen

Syrinx heeft van de gemeente Vianen het vertrouwen gekregen voor de marketing van een bedrijvente...

Syrinx zoekt enthousiaste stagiair(e) marketing & communicatie

Syrinx is op zoek naar een stagiair marketing & communicatie. Zoek jij ervaring in socia...

Hotelconcept Cityden opent in centrum Amstelveen

Cityden Hotel Apartments heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met eigenaar Yisheng Deve...

Kennismaken met Syrinx pr & communicatie? 

Syrinx PR