Menu
Syrinx PR

Property Marketing

Vastgoed positioneren is essentieel om onderscheidend te zijn. De markt van nu vraagt om een doordachte positionering, en property marketing is het middel om dit te verwezenlijken. Met een heldere, onderscheidende positionering van uw vastgoed kunt u uw verkoop- of verhuurdoelstellingen sneller behalen.

Property marketing vertaalt behoeften van de gebruikers, huisvestingstrends en unieke kenmerken van het gebouw naar een aantrekkelijke positionering die aanspreekt bij potentiele huurders, gebruikers of kopers van vastgoed.

Syrinx kijkt met een integrale blik naar de beste property marketingstrategie voor uw vastgoed: van gebouw tot gebied, van service tot faciliteiten en van markttrends tot gebruikersbehoeften.

Property marketing vanuit een integrale aanpak

Syrinx hanteert een integrale aanpak van property marketing waarbinnen we het totale marketing-, pr- en communicatietraject verzorgen. Door samen goed te kijken naar de doelstellingen gaan wij een stevig fundament creëren voor een sterke, unieke positionering van uw vastgoed. Dit fundament zetten wij om naar een marketingcommunicatie strategie die gericht is op het behouden van huidige gebruikers en het aantrekken van nieuwe gebruikers van het gebouw.

Lees meer over onze property marketing aanpak

Over Syrinx

Ingrid is oprichter van Syrinx. Met meer dan 25 jaar ervaring in pr en communicatie, waarvan bijna 20 jaar in de vastgoedsector weet ze de complexe vraagstukken te vertalen naar effectieve communicatiestrategieën. Als bureaudirecteur en senior adviseur is Ingrid gewend executives te begeleiden en te adviseren bij complexe vraagstukken met een hoge maatschappelijke relevantie.

Syrinx biedt haar diensten aan zowel grote als kleine vooraanstaande bedrijven aan zoals Cushman & Wakefield, CBRE Global Investors en Equity Estate. We ontwikkelen communicatieprogramma's gericht op dialoog en interactie met stakeholders, we creëren property marketing strategiën en voeren de bedachte strategie even zo graag, samen met de klant, uit.

We luisteren naar uw verhaal en delen onze kennis, kunde en netwerk graag met u. Zullen we een afspraak maken? 

Maak een afspraak met ons

Neem contact met ons op

Klaar om uw gebouw te gaan positioneren? Schakel de property marketing experts van Syrinx in!

Syrinx PR