Syrinx-white4

IVBN

Een mooie manier om structureel onder de aandacht te komen bij de juiste doelgroepen én om relevante thema’s aan te snijden.

De wereld verandert en vanzelfsprekend verandert de vastgoedmarkt mee. Er is een grote vraag naar gezonde, groene en levendige plekken en een steeds grotere druk op thema’s als duurzaamheid. Tegelijkertijd is er sprake van economische onzekerheid, gestegen bouwkosten en een toename van wet- en regelgeving. In dit speelveld proberen institutionele beleggers hun vastgoedportefeuilles, namens pensioenfondsen, zo succesvol mogelijk te managen. IVBN helpt daarbij.  

 

IVBN is de Vereniging van Institutionele Beleggers in Vastgoed Nederland. Als branchevereniging zetten ze zich in voor het bevorderen van het investeringsklimaat in Nederlands vastgoed en behartigen ze de gemeenschappelijke belangen van leden. Dit gaat om thema’s zoals de huurprijsregulering of de retail huurprijsindexatie. IVBN zorgt ervoor dat de stemmen van de leden gehoord worden in Den Haag en dat reguleringen waar mogelijk aangepast worden.

 

Syrinx ondersteunt IVBN op het gebied van Public Relations en Public Affairs. We helpen bij het vormen van de juiste messaging en zorgen ervoor dat de belangen van institutionele beleggers ook in de media gehoord worden. Zo hebben we Judith Norbart – ten Hoor, directeur van IVBN, geïntroduceerd als vaste columnist bij Financial Investigator en ondersteunen we haar bij het schrijven van haar maandelijkse column. Een mooie manier om structureel onder de aandacht te komen bij de juiste doelgroepen én om relevante thema’s aan te snijden.